Måndagkväll

Nu har jag lite tråkigt. Har precis målat naglarna. Blev rött den här gången och inte mitt vanliga fransk manikyr.



Funderar på om man ska va lite duktig och städa rummet. Eller juste jag måste ju packa lite saker, mina ridkläder som jag ska släpa med mig till skolan imorgon. De borde jag nog fixa ikväll. Annars lär jag väl missa bussen imorgon om jag gör det då. Som vanligt :p

Imorgon ska jag köpa buskort -.- Undra hur mycket pengar jag har lagt ner på busskort? Det är så dyrt här i Uppsala. Present till mamma ska oxå inhandlas, hon fyller ju år på onsdag.

Nej packa och städa var det. Fast inte lätt med nymålade naglar :D



Kramar Becce

Bilder från bondgården

Kom på att jag inte lagt ut bilderna från studiebesöket på bondgården.


Här har vi Amanda, Stina, Anna och Elin. Kolla in va de har på fötterna :p


Här en liten närbild. Var tvungna ha på oss skoskydd när vi gick in till kossorna. Haha riktigt hett :D






De va nog ganska söta. Iaf när de är små tycker jag.


Kramar Becce


Pengar tack

Här är fler saker jag har spanat in :)


                            Mysig kofta



Har redan en sån väska fast i blå istället för brun men vill ha den iaf.


Vill ha lite nya halsband :P



Tycker den här var jättesöt
           





Alla sakerna är ifrån Riverisland, Mango, Cubus :)


A new day

Just nu känner jag för att gå en promenad, älskar att vara ute och gå ensam på kvällen/natten. Det är bara så härligt! :) men sitter ju i sängen nu och den är faktiskt ganska mysig med sina nio kuddar så nä :p

Är grymt shopping sugen men saknaden av pengar sätter stopp för det. Blir till att bara fönster shoppa :(

Här e lite saker som jag gärna skulle vilja ha :P






Och självklart börjar blogg.se krångla nu så det funkar inte att ladda upp fler bilder. Åh vad trött man blir på det. Hade ju fler bilder på kläder ja ville lägga upp.



Kramar Becce


Lugn dag :)

Härligt med en dag där man har tagit det lugnt och att man fick sova ut läääänge imorse. Problemet är ju att man aldrig blir trött på kvällen då. Fast brukar jag nånsin va trött på kvällen så att jag vill sova, njaa.
Var ute på min springrunda ikväll som tyvärr inte blev så lång. Blev bara ca 30 min för orkade inte med alla myggor. Seriöst det var typ hundra tusentals på banvallen. Var tvungen att vifta med händerna framför ansiktet när man sprang. INTE KUL. Hatar myggor!



Kramar Becce

Sleeping or not sleeping

Sitter nerbäddad i soffan nu för det är kallt och inte så trevligt väder ute. Buhu, vart tog solen vägen? :(

Hade en trevlig kväll igår iaf :D


                   Snodde bilden från Jesse :p

Idag vaknade man upp tidigt hos Jesse och tog en buss som gick typ 8.15. Trött man var då. Inte mkt sömn precis :P Busschauffören var snäll iaf för jag var lite seg och var tvungen att springa och han stannade. Snällt! Han undrade varför det alltid är tjejer som är sena till bussen, haha ja. Är det så? Kanske det är, menar jag är ju typ alltid sen till bussen :P
Sen ner på stan och vänta på nästa buss. Den busschauffören var lite borta tror jag för när jag hade tryckt på stopp så åkte hon bara förbi bushållsplatsen. Blev ju inte bara lite förbannad. Blev tvungen att springa fram till henne och säga åt henne. Hon bad så mkt om ursäkt och sa att hon var så inne med att lyssna så frågesporten på radion, därför märkte hon inte att nån tryckt på stopp. Liksom jaha!? Det var ju duktigt...Fick en tjuga av henne som kompensation :p Haha gu va snällt asså xD Ibland undrar man vad som pågår i vissa personers hjärnor.

Åh juste måste ju bara säga att jag har ätit "hamburgare". Det är helt otroligt, verkligen inte mig. Är ju inte så mkt för snabbmat. Men det blev middan igår kväll. Sen var det ju ingen riktigt hamburgare utan en falaffelburgare. Kan ju inte äta kött när man är vegetarian :p

Ikväll ska man till Milla och typ kolla på film. Det blir väl trevligt :D


 
Things we do may not be the best but still we do them
When are we going to realize what we are doing and stop doing that
True things doesn't come easy





Kramar Becce



Skola

Är i skolan just nu och tar det lite lugnt ett tag. Har precis haft nationella i matte b. Det gick helt åt helvete kan man säga :( 

Igår fick jag rida Diego på Akka. Han var väldigt kul, blir mkt att jobba med och lärorikt för en själv. Sedan red jag Mandy på Säva på kvällen. Vi skulle ha markarbete i terrängbanehagen. Men sedan blev det lite hoppning över vattenhindret. Superkul var det men det slutade nästan med att jag tog mig ett dopp :p Vi skulle hoppa över hindret och ner i vattnet, det tyckte Mandy va lite läskigt så det blev en tvärnit. Flög då av, mindre kul men kom inte i vattnet som tur var. Nu har jag ont när jag ska gå, ajj aj.


               Lilla Mandy från Säva

 

Kramar Becce



It's all about work

Sitter i sängen nu och borde väl sova för är väldigt trött men men. Hade det supermysigt hemma hos Elin igår och ni tjejer e verkligen bäst <3 bilder kommer senare, orkar inte lägga in dem på datan nu :P

Imorse vart det en liten vända på stan och fixade med lite grejer sen hem. Dagen bara försvann känns det som och imorgon är det skola igen. Är jättetaggad på ridningen, hoppas jag får en rolig pålle :)

Juste nu har dem från sommarlovsentreprenörerna hört av sig till mig på en intervju så får väl se om det blir nått jobb. Sen fick jag ett mail från en galopptränare (Dennis Persson) ikväll som jag ska ringa imorgon och prata jobb med :) kul, kul. Vill ju jobba så mkt som möjligt i sommar.




Kramar Becce


Studiedag

Ledigt idag, tjohoo va härligt. Ska sola idag och ta det lite lugnt. Ikväll blir det grillning hos Elin och mys med tjejerna :) Trevlans.

Nu är det dax för världens godaste frukost. Frysta hallon, mums.



Kramar Becce

Love it

Hur ska jag klara mig hela sommaren utan att dansa? Det undrar jag. Dansuppvisningen idag gick bra och det var superkul :D Älskar det! Till höst blir det till att börja på en massa andra danser oxå :)




Kramar Becce

Godmorgon

Då har man kommit hem för ett tag sen och tagit en lång dusch, härligt. Är jättetrött just nu och hungrig så ska snart fixa frukost.

Dansuppvisningen är om några timmar. Nervös! Hoppas jag kommer ihåg hur man dansar :P Nej det kommer gå strålande, positiva tankar var det ju.


Kramar Becce

Zzznark

Soffan börjar kännas väldigt lockande till att somna i,åh va skönt de skulle va att sova. Men är inte riktig klar än:(

Juste kan ju säga vad jag gjorde idag, eller kanske igår heter det :p aja var på studiebesök på en bondgård. Det var väl sådär, inte precis så att man lärde sig nått men de va ju skönt att inte va i skolan utan att få åka iväg. Men det var iaf sötaste kalvarna där som jag tror alla blev mer eller mindre kära i och ville ha med sig dem hem. Så söta helt enkelt.

Min morgon började inte så kul för min cykel gick sönder eller nja inte riktigt men kedjan hoppade ur och det gick inte att få fast den igen. Jag som redan var stressade för att hinna med bussen var nu tvungen att springa hela vägen till bussen. Haha inte kul, men jag hann. Helt otroligt. Nu är cykeln lagad iaf, pappa fixade den :)

Back to work I think




Kramar Becce


Wonderful

Har det så kul just nu, sitter och skriver på en mängd skolarbeten. Aja de e väl bara till att sitta hela natten då. Om det inte vore för alla arbeten som måste in nu så skulle livet vara ganska perfekt. Vad kan inte vara bra när det är så fint väder som det har varit idag :)

Långhelg blir det också, härligt. Blir mys med grillning, solning, vännerna. Och såklart är det dansuppvisning på söndag, börjar tagga till nu.




Kramar Becce

17 maj = Min namnsdag

Så jag fick pengar och present :D Jupp här firar man namnsdagar.

Jag älskar att springa, var ute och sprang igår och självklart blev det en runda ikväll oxå. Det är verkligen avkopplande och man kan slippa tänka på ett tag. Det enda man hör är musiken i öronen. Love it :)





Kramar Becce

Soolaaa :D

Åh vilket underbart väder det är ute :D Har legat och solat ute på gräsmattan. Ikväll blir det party då, nice nice :)

Var tvungen att tvångsmata lille Benny för han har inte ätit något, ska väl göra det igen snart. Han måste äta, kan han inte fatta det. Aja får väl se.

Nej nu ut till solen igen. Måste ta till vara på den värme som finns i Sverige :p


Kramar Becce

Lille prinsen

Tänkte att man kunde passa på att blogga lite när man ändå inte gör något vettigt.

Var med Benny till veterinären, där blev han kvar ett tag så de kunde söva honom och fixa lite med honom. Han var inte alltför glad att bli lämnad men det är ju för hans bästa. Han är väldigt snorig och det går inte över, han själv mår inte bra av det :(
 Veterinären spolade iaf nosen på honom och kollade efter någon främmande kropp eller nått liknade. Men nej, det är en kronisk infektion tror man. Inte så mycket att göra åt tydligen. Tycker det är konstigt, man kan fixa så mycket men man kan inte göra nått med en katt som är snorig. Världen är bra allt konstig.
Han ska gå på en medicinkur nu i 28 dagar och sen får vi väl se om han blir bättre och om de håller i sig annars får man nog tänka på vad man ska göra med den lilla söta killen. Inte kul om han inte mår bra... 




Känner mig ganska trött nu faktiskt. Ska nog sova så att man är lite pigg imorgon.
Godnatt :)






Kramar Becce


Duktiga jag

Hur lyckas man, försov mig hela dagen idag :P Inte bra alls och inte kul heller.

Det var sista gången på dansen igår och jag blev helt slut. Kan bero på att jag har varit sjuk och inte rört på mig lika mycket som jag brukar. Kul var det iaf :) men så pirrigt det är inför uppvisningen. Fick våra kjolar vi ska ha på oss. Jättefina, hehe..Så nu måste jag bara köpa lite andra kläder oxå som jag ska ha på mig.

Ikväll blir det ridning på Säva, typ 3 veckor sen jag var där. Hoppas det är nått kul på schemat :D




Kramar Becce

Måndag

Då var tappskokursen avklarad. Kommer sakna den för det var så kul :) Har iaf fått mitt diplom på att jag har tappskokompetens nu, good :P

Sen har jag varit lite duktigt idag och övningskört! Har ju "bara" 4 månader kvar tills man är 18. Behöver jag säga att jag längtar.



                             Pappas Bubbla





Kramar Becce

Natti natti

Varför gör man alltid en massa andra saker än de man skulle göra? Hmm kan svaret vara att man inte vill göra det man borde göra.
Aja hur var det nu igen, som en person sa till mig i fredags. "Dax att börja hitta tillbaka till dig igen kanske" Håller väl med till viss del. Finns saker som jag vet inte är bra för mig men jag gör dem iaf.
Tycker livet kan vara lite förvirrande ibland men samtidigt trivs jag så bra just nu samtidigt som jag ibland inte gör det. Okej de om nått lät förvirrat :P men men that's life.
Blev nog lite nostalgisk då jag kollade igenom gamla bilder. Tänk vad mycket man har förändrats på så kort tid. Både utseende och hur man beter sig, aja det är ju så det går till :P

Måste väl försöka sova snart, behöver de även om jag inte tycker om att sova på kvällarna :P




Kramar Becce

Hmm trodde jag kunde baka

Skulle baka hallonpaj bestämde jag mig för och de gjorde jag oxå. Fast det blev lite mer i den än bara hallon. Men den blev ganska misslyckad :( ska nog inte göra en sån igen tror jag :P Var inte jag bra på att baka? 

Ska nog lägga mig på sängen nu och plugga lite till provet imorgon. Sista gången på tappskokursen. 




Kramar Becce

Ponnyridning

Har gått runt med denna lilla pålle (men alla barnen sa att han var stoooor) idag på ponnyridning. Han skötte sig utmärkt, såklart :) 



Självklart var superstjärnan Pressen med. Hade saknat dem båda då det var så längesen jag träffade dem :(



I alla fall så älskade barnen att få rida en liten bit. Alla ville rida på Dodde som jag ledde för han var störst. Trodde de skulle vara tvärtom då de flesta inte kunde rida och att man ville börja med en liten men tydligen inte :P De var kul iaf och man fick prata med en massa barn.

Lite fler bilder från idag
    

   

Titta vad jag hittade i trädgården. En Bennyboii :D Min lilla sötsak som jag busade med tills jag blev alldeles yr.




Kramar Becce

6 maj

Idag var man på fjällnora och hade friluftsdag :P Ingen feber idag så kände mig ganska så pigg. Det var en helt okej dag. Fick se när Jesse badade fötterna iaf.





Och gu va varmt det var i vattnet. Eller inte, galna Jesse :)



Nu blir det till att försöka laga mat tror jag.



Kramar Becce


Lilla sjuka jag

Tjoohoo andra dagen med feber! Åh så glad jag blir. Nej men kan ju bara säga att det sög ju...Jag ville ju vara på Akka idag och rida. Det blir ingen ridning på Säva heller, tror inte mamma släpper mig utanför dörren. Var i skolan igår fast jag hade feber. Inte de smartaste men jag har inte tid att vara sjuk, så var tvungen att fixa lite skolgrejer. Hade matteprov igår oxå. Av nån konstig anledning såg jag bara en massa tal på ett papper, inget verkade gå in i min hjärna :P Så ett stort ig där va.

Var även på dansen igår fast jag dansade inte utan kollade bara på. Är lite smått nervös då det bara är en gång kvar sedan är det uppvisning. Måste shoppa lite kläder till uppvisningen :)

Tror jag ska gå och försöka få i mig något att äta nu.



Kramar Becce

Ge mig en ny hals :P

Då har man ridit för Maria Gretzer :D Red på Kuba och han skötte sig bara bra. Det var kul och lärorikt. Skulle lätt kunna rida för henne en gång i vecka, kanske ska börja pendla? :P

Jag börjar verkligen bli sjuk nu känner jag. Har ont i halsen så jag tror att jag dör. Den är alldeles svullen och röd :( känns som det var när jag tappade rösten förut. Vill inte göra det den här gången, usch. Blir till att knarka halstabletter typ.



Kramar Becce

2 maj

Godmorgon! Är nyss hemkommen efter en grillkväll hos Jennifer. Det var mysigt, satt och grillade ute vid vattnet. Älskar att vara vid vatten, det är så härligt :)
Måste hoppa in i duschen snart för mitt hår stinker verkligen rök, hehe inte lika kul. Fick skjuts hem av Sassa när hon övningskörde. Hon kör riktigt bra :) (jag måste komma igång och köra)

Juste det har ju varit valborg oxå. Då tillbringade man dagen inne i stan. Kollade på forsränningen, hade lite picknick. Träffade lite folk. Och får ju inte glömma min och Jesses jakt på en hello kitty ballong:P sprang runt hela Uppsala typ. Men tillslut så...






...hittade vi en :D

Var en snabbis till Jesses stall och fixade lite. Vi kan vara grymt snabba på att fixa allt i stallet. Sen vart det buss hem till Sophie :) Ja det var väl valborg det :P


Den här dagen ska spenderas med att göra skolarbete tror jag, opepp på det men man måste väl.


Kramar Becce

RSS 2.0