Inte levande och inte död

Är nu inne på fjärde dagen med feber :( fast den börjar ge med sig så de e ju lite skönt. Min hals däremot verkar inte bli bättre, den är typ helt svullen så kan knappt svälja nått.
Pappa fyller år idag så vi ska nog ut och äta, de beror på hur jag känner mig. Jag kanske får sitta och kolla på när de andra äter, haha.

Jag fyller år om mindre än 2 månader. De känns jättelångt tills dess men jag har redan börjat tjata om de. Kanske för att jag längtar något enormt efter min 18-årsdag. Undra va ja kommer få i present har redan några saker jag har sagt att jag vill ha.

* En bil

* En macbook

* Ett smycke från märket Rebecca, Hmm undra varför jag vill ha från just de märket :p


Juste på måndag har jag en tid hos Åklagaren de blir väl kul :p eller inte som sagt






Kramar Becce



Tisdag



Har stått ute vid vägen till Fjällnora hela dagen med Asta och försökt sälja våra picknickorgar. Gick inte precis så jättebra. Så de va lite tråkigt men det var ju inte badväder. Det blir nya tag imorgon och hoppas det går bättre då :D
Jag måste gå upp tidigt imorgon för ska träffa Asta vid ica i Sävja kl.8.30. Oj hur ska jag orka när man går och lägger sig vid två tiden typ.

Juste igår var jag typ in på alla affärer som finns i boländerna känns det som, jagade saker till picknickorgarna och själva korgarna hela dagen. Vi gick oxå från stan dit ut så det blev en väldigt lång dag igår :p


Åh vad jag hatar att min dator inte funkar, känner sig så lost utan den. Det är ju där jag har alla bilder och den är så mkt enklare än att sitta vid den datorn jag sitter vid nu. Köp aldrig en acer, hatar de märket just nu för min dator va ju inte så gammal!




Kramar Becce


Hallå!



Min dator är helt sönder typ, den funkar inte :( Så det är bara att köpa en ny men för vilka pengar? Jag har iaf bestämmt mig för vilken sorts dator jag vill ha. En macbook, men den kostar ju nio tusen så hoppas på lite bidrag hemifrån :p

Nu ska jag fixa mig för att sen åka ner till stan för att träffa Asta :D Vi ska planera lite och så får vi se vad som händer.





En bild från en tältning för några år sen, bara för att jag saknar det!






Kramar Becce




RSS 2.0