28 januari 2010

Snart ska jag gå iväg på en påverkan utbildning som sveriges elevråd håller i. Behöver inte gå så långt då det hålls i en sal precis brevid skolans lokaler. Sen hem till Milla för att äta, sen iväg och dansa salsa och efter det bio. Blir till att sova  hos Milla ikväll :)



Kramar Becce


Vill ha

Just nu har jag bara en enda tanke i huvudet SHOPPA. Så fort jag kollar på kläder så rycker det i fingrarna, det är som om de bara vill ta upp kortet ur väskan och betala.
Har hittat en grymt fin kofta från BikBok som jag älskar, MÅSTE ha den. Tog ingen bild på den så det var ju synd  :( men den är iallafall svart med vita kanter och guldknappar. Så fiiiin :)
och sen har vi en tröja från Åhléns som jag oxå bara måste ha.
Bilden nedan är den från Åhléns,



Sen hittade jag två fina klänningar från BikBok


Tyckte att denna klänning var söt :)




Den här var lite lika en klänning som jag redan har men tyckte om den väldigt mycket.




Kramar Becce




27 januari 2010

Borde plugga historia nu men det är ju inte alltid så kul så det får bli om ett tag :P

Dagen började med att man försov sig och missade därmed ridningen på Akka trodde jag. Men icke, när man kom till ridhuset så frågade Eva om jag ville rida Milton. HannaSara red honom men hon hade ont i revbenen så istället gick hon med honom. Då fanns det en häst som var uppvärmd och allt, riktigt lyxigt. Det blev väl ridning i kanske 20 min eller nått sånt. Hade Anna som ridlärare, hon kom med bra tips och det var ett riktigt kul pass :)
Sen vid lunch blev det snöstorm, haha. Vi fick ta in hästarna vid ett och så slutade vi halv två. Det blev en kort dag.
Sen skulle man lyckas ta sig hem, inte kul :( Har bara 1 km hem från bussen men på den tiden blev man en snögubbe.

Just nu är prästen BK här och pratar med mina föräldrar. De pratar om hur det ska gå till på begravningen den 12/2.
Det påminner mig om när jag gick på konfa för typ hundra år sen känns det som.  Önskar att jag hade bilder från konfan men de ligger på en annan dator :( Hade nämligen BK om ledare då. Och Tazié resan jag var på med några från konfan. Skulle vilja åka dit igen.

Nej historia var det ju, har ingen tid imorgon att plugga då dan är fullbokad.



Kramar Becce





Dansa :)

Hemma från dansen nu och fy fan va kul det var :D
 Har anmält mig så nu blir det dans på tisdagar, tjoohoo!!






Kramar Becce






Duktiga jag

Känns mest som att det enda jag har gjort i dag i skolan var att springa fram och tillbaka till olika lärare, personer m.m.
Fast har samtidigt fått ganska mycket gjort :) Kom tidigare till till skolan idag, tänkte vara duktig. Så då struntade jag i simningen för hade verkligen ingen lust med det. Var inte på bra humör i morse, sov längre än vad jag hade tänkt mig. Bussen var sen. Stod och väntade i 20 min och sen när jag och syrran gav upp och började gå till en annan buss så vad tror ni händer. Jo bussen kom!
Gu vad sur jag blev så jag ställde mig mitt på vägen så att bussen skulle stanna. Det gjorde den oxå, vilken tur.
Blev på mycket bättre humör under resten av dagen :) Ringde nämligen Sassa för jag skulle prata med henne om dansen som jag hade tänkt att prova på torsdag. Men hon frågade om jag inte var intresserad av afrodans ikväll oxå kl 21.15 - 22.15. Det sa jag såklart ja till! Det ska bli så kul att äntligen få dansa, har ju velat dansa i flera år nu. Åh va roligt hoppas dansen är kul oxå, det är ju kanske en fördel hehe :P

Var även superduktig efter skolan och var kvar för att göra klart ett grupparbete och lämna in det! Då tyckte jag att var duktig då de andra inte kunde göra klart arbetet. 

Nu blir det till att läsa lite bloggar och packa väskan till dansen och sedan såklart åka och dansa :) 



Kramar Becce



Kan det bli mars snart??

Nu är resan bokad! En weekendresa med shopping som huvudmål. Eller iallafall för min del, får se vad de andra vill göra.

Jag var ju och tog nytt pass idag, tycker att man blir så tråkig på fotot. Eftersom man inte får le så ser man väldigt allvarlig och nästan lite sur ut. Men det är väl så det ska va.

Åh det ska bli så skönt imorgon för jag ska sova läääänge! Blir inget stall förens på söndag, för imorgon på eftrmiddan/kvällen/natten ska tillbringas hemma hos Milla. Ska träffa en Hannisch imorgon oxå, roligt roligt :)




Kramar Becce


Historia

Snart ska jag ha redovisning om korstågen i skolan. Känner mig jätteförberedd eller kanske inte :P
Har också precis haft en engelsk redovisning om något typiskt svenskt, valde då lösgodis. Pick' n mix :) Det gick väl sådär.
Idag blir det ett besök på polisstationen för att ta nytt pass, ska bli så skönt att ta nytt pass då mitt gamla är just väldigt gammalt ser så liten ut :P



Kramar Becce

Åka bort i mars?

Wihoo vad jag är glad :) Har kollat på resor till Barcelona med mamma. Det lutar starkt åt att åka dit i mars :D Då blir jag glad. Mamma måste bara kolla upp på jobbet och syrran måste oxå kolla så att hon kan åka. Jag får säkert ledigt från skolan oxå. Massa shopping :) Älskar ju att åka bort!
Men hur blir det med London nu då. Jag och syrran hade ju pratat om att vi skulle åka dit i mars, får väl ta det efter om jag har några pengar kvar då vill säga :P

Skoooor :)

Äntligen kommer en bild på mina nya älsklingar!
 




Från Nilson för 575 kr tror jag. Det var halva priset, det gillar man :)

Nu ska jag gå och laga mat som jag gör nästan varje dag, det är problemet med att bara äta vegetariskt. Att jag måste laga maten själv jämt men men så är det.


Kramar Becce


Memories

Bilden på skorna vill verkligen inte funka så tar det sen. 
Nu är mitt hår kort eller ja kanske inte kort kort men kortare än vad det var förut då mitt hår var ganska långt. Är jättenöjd iallafall :) Tycker att de är så duktiga och verkligen säger hur man ska göra för att få håret som man vill ha det sen.

Just nu vill jag bara fylla 18, hatar att man fyller så sent. I september, då har ju hela sommaren gått :(
Sötaste Milla fyller ju 18 idag så orättvist :P En massa grattis till dig!!!

Igår på APU:n så red jag ut på Esak och Milla på Kalle. Det var en lång skrittridtur och då red vi till ett stall där jag var skötare/medryttare på en arab som hette Ellen. Mycket minnen, hon var fin hon. Men som tyvärr flyttade iväg.




En annan som jag saknar enormt mycket är Belo. Kommer alltid att sakna henne och kommer alltid att tänka på alla om inte...Livet kunde ha sett annorlunda ut för oss men livet är ju just inte alltid enkelt. Det var ett år och 9 dagar sen våra vägar skiljdes åt. Tänk om...
Tror inte många vet hur mycket jag verkligen saknar dig, min lilla Tossen.
Nej usch glada tankar var det, vill inte deppa ihop ju.
Men jag kommer alltid att tycka bäst om dig Blossan.





Forever are you mine



Kramar Becce


Studiedag

Det har man idag. Så jag sitter och äter frukost just nu men snart blir det iväg för att simma :) ska bli så skönt. Sedan har jag tid för klippning på Ragdolls kl.13, tycker att de e superduktiga där. Verkligen värt priset

Var ju på en liten shopping runda med Milla i fredags. Köpte såklart något :) Ett par mjukisbyxor och en stor myströja. Blev även ett par skor, äntligen! Har varit så sugen på att köpa skor väldigt länge nu.
Mina <3
Jaha och här skulle det komma en blid men icke...blää får väl lägga ut bilden ikväll istället.

Var på Avatar i 3D i söndag med syrran och filmen var grymt bra! Även fast man ser lite knäpp ut i glasögen man måste ha på sig :P Nej det var en riktigt bra film verkligen, och man måste bara se den.

Oj nu måste jag skynda mig annars missar man bussen sen.


Kramar Becce

Goodbye

Söta lilla Bamse ska fara till trapalanda, jättesorgligt. Kommer att sakna honom. Åh det är inte alls kul men det är det bästa för honom då han är gammal och kan knappt gå. Jag och Milla sa hej då till honom idag när vi var i stallet. Han fick massa med godis och kramar. Sötnosen.








Never forget that you are loved




Kramar Becce


Engelska

.... har jag nu, tycker inte att det är så kul det vi håller på med just nu. Att skriva om något som är typiskt svenskt. Det blir nog till att skriva om lösgodis tror ja :) Gu vad denna dator är seg! Är hur trött som helst samt att jag kom sent imose också. Aja måste fortsätta skriva nu.


Kramar Becce

14 januari 2010

Jaha här sitter man nu i soffan och äter lite godis. INTE bra. Idag var bara en tråkig dag i skolan. Var på dåligt humör typ hela dan men sen så följde man med Linnea hem till hennes underbara lägenhet som jag älskar. Det blev jag, Stina, Milla, Julle och sen så kom Jesse senare på kvällen. Blev på mycket bättre humör då :) Kollade på film, tittade på när Stina färgade Linneas hår, lagade mat och ja lite till.
När jag sen väntade på bussen hem kl 22 vid ekonomikum så ser jag hur två bilar krockar. Såg inte så kul ut, usch men alla verkade klara sig bra iallafall. Det var tur, fattar inte varför man kan inte kan köra normalt. Man behöver ju inte köra in i en annan bil tycker jag.

Åh på lunchen idag så hittade jag en as snygg tröja på Åhléns, VILL HA men måste nog vänta lite.
Nej nu blir det till att packa väskan för imorgon, ska ha idrott och det ska bli super hoppas jag. Sen ska jag nog försöka sova om det går. Har verkligen problem med att lyckas somna på kvällarna men kan sova lääänge på morgonen :P



Kramar Becce

12 januari 2010

Vilken lång dag det har varit och fortfarande är.
Började dagen med att simma på Centralbadet kl. 9. Blev typ en timmes simning. Det är så härligt att simma, älskar det :)

Sen när man är på väg till skolan kommer det fram en kille som säger typ hej. Jag svarar såklart hej tillbaka. Man vill ju vara trevlig. Men han börjar babbla om att vi känner varandra och att vi har pratat flera gånger förut via telefon och sms. Hahah tror att jag skulle komma ihåg det så säger det till honom. Men han e ganska envis så jag börjar gå igen och han följer efter. Creepy. Tyckte bara att det var lite skrattretande hur han verkligen ville ha mitt nummer och försökte komma på flera olika sätt att få det. Men tror inte det :P Tillslut sa jag åt honom att ge mig hans nummer bara så att han skulle gå eller nått. Sedan kom Julle och Stina och då passade jag på att gå iväg med dem så man slapp den knäppa killen.
Aja finns väl en del skumma typer :P

I skolan kollade vi på en film om hur en kille i USA skulle bara äta på McDonalds i 30 dagar. För att kunna se vad som händer med kroppen. Fy fan säger jag bara, att utsätta sig för det frivilligt, usch! Skulle hellre dö, då jag verkligen hatar all äcklig snabbmat på det sättet. Äter aldrig hamburgare, strips eller nått sånt. Dricker inte heller läsk, har inte gjort det på flera år typ 4. Tycker inte om smaken som bara är söt och det känns som det fräter på tänderna. Läskigt!
Kan inte förstå dem i Usa som bara äter hela tiden och inte fattar hur farligt det är. Tar bara Usa som ett exempel finns säkert massa andra exempel men efter att ha sett filmen Super Size Me så blir jag bara illamående när jag tänker på det. Särskilt skolmaten är bara för hemsk, att man låter någon äta sånt.
Nej usch!

Det var även premiär i skolan för att gå till kl 16 på tisdagar och ha matte i två timmar innan skolan var slut. Haha kan bara säga att jag inte var på humör för att jobba. Gjorde isället en massa annat. Det var väl mindre bra men det gick inte att koncentrera sig. Aja man får skylla sig själv om man halkar efter, hehe

Oj det blev en lång text :P


Kramar Becce





Brick By Boring Brick

Vart en lugn dag idag fast fick inte sova så länge som jag ville på morgonen :(
Var till Chilli och Ikea, köpte en fin golvvas och sen två tavlor.

Blir APU imorgon då var ju ett tag sen man var där eller ja, jag är ju väldigt ofta då jag rider Lottas hästar och tar hand om sötaste Pressen! Men var ett tag sen man släppte ut alla de andra pållarna och gjorde rutin sakerna. Men det ska bli super :)
Var där igår men red inte, för kallt så det blev en tur med Pressen i ridhuset. Längtar verkligen till varmare väder så att man kan ta ut lilla killen med vagnen och köra ute.

Sitter och lyssnar på Paramore. De är så underbart bra. Älskar dem!! Önskar att de kommer till Sverige snart igen för då ska jag verkligen gå på deras konsert igen!
Några av mina favoriter på deras skiva Brand New Eyes
* Brick By Boring Brick
* Misguided Ghosts
* All I Wanted
* The Only Exception


Kramar Becce


8 januari

Det blev en fika med Sassa och Milla efter skolan idag. Var jättelängesen man träffade underbara Sass. Var skönt att snacka om allt mellan himmel och jord :)

Här kommer en bild på oss tre från i somras, valborg rättare sagt :)


Blev även lite shopping, hmm undra varför det alltid slutar med att jag köper något om jag går in i en affär? Det var en mysig vit stickad kofta från vero moda.


Kramar Becce



LONDON

...dit vill jag åka snart igen. Älskar verkligen London, underbart, fantastiskt, trevligt, mysigt och bra shopping är bara några saker som är bra med London. Har varit där 3 gånger och vill dit en fjärde sen en femte och sedan ännu mer!




London är en plats där jag kan tänka mig att bo ett tag. Åh vill dit, fast kanske om nån månad för tror att det är ganska mycket snö där just nu och som alla vet är inte engelsmän så bra med det här med snökaos. Haha inget ont om dem men hela London stannar verkligen upp när det snöar :p
Nej snart kommer det sluta med att jag börjar tjata på syrran ännu mer om att åka till London och när jag väl börjar tjata om nått så slutar jag inte förens jag har fått det jag vill ha.
Tror att det var så jag gjorde med mamma min när hon till slut sa ja till att skaffa hundvalp till sommaren :) Hehehe :P


Kramar Becce


Tips!

Just nu är jag så sugen på att köpa smycken. Har aldrig varit nån som har på sig halsband men nu vill jag verkligen köpa massor! Var inne på denna blogg juveliasmycken.blogg.se och tycker hennes namnsmycken var sjukt fina hittade hennes blogg när jag gick in och kollade på Egoinas blogg.
Åh vad jag vill shoppa!! Det är mycket roligare än att skriva i nån tråkig loggbok.


Kramar Becce

Väskor, me love

Kom på ett sätt att bli på bättre humör. Att kolla på mina shopping bilder :) och kolla på skor

Här är en bild på mina två senaste väskor



Nu blir det till att drömma sig bort bland alla fina skor som det finns.


Kramar Becca


Första dagen

Äntligen funkar blogg.se, har försökt att gå in jättelänge nu. Hatar när det krånglar.

Aja idag började skolan. Vart ganska jobbigt att gå upp på morgonen, 6:20. De var ett tag sen man gick upp så tidigt. Hade yoga och tyckte att det var roligt, blev lite trött där på slutet då det var avslappningsövningar. Några somnade till och med :) Tror att jag ska börja köra lite yoga på kvällen innan jag ska sova, har väldigt svårt med att somna en vettig tid. Som igår när jag somnade kl 2 inte konstigt att jag blir trött på dagarna.

Ny mattelärare har vi iallafall och man får väl ge henne en chans innan man säger nått. Hade otroligt svårt att koncentrera mig hela dagen, dumma loggbok.
Pratade lite med Andreas (läraren) och han tyckte att jag borde skaffa mig ett uf företag i 3:an och jag håller helt med honom. Det är verkligen min dröm, att ha ett eget företag när man e stor, haha :P
Frågan är bara vad jag ska ha för något uf företag. Någon idé?

Sen då när man skulle ta bussen hem tar det EN TIMME med bussen när det i normala fall tar typ en kvart. Blääää inte kul.
Nu måste jag bara klaga lite till. Det superbraiga schemat i skolan har ändrats. Har alltid gått från 8.30 till 15 men nu ska vi gå till kl 16 i stället på tisdagar och torsdagar. Det sög ju, det är då som jag brukar simma efter skolan och det är så skönt att man slutar kl 15 då för då är det inte så många där och simmar.
Nej nu måste jag göra nått som gör att jag blir på bra humör för känner att det inte är på topp.


Kramar Becce


17 minus ute, brrrr...

Snart ska man ta bussen hem till lilla Milla då. Där vi ska käka lite innan vi går ner på stan för att träffa några roliga personer (vet inte riktigt vilka som kommer med) för vi ska på bio :) Känner att jag går på bio ganska ofta just nu men det e ju bara kul.


En bild från nån gång hemma hos Milla, Haha ser väldans trött ut :P


Hmm undra vad jag ska ha på mig för det e ju så himla kallt ute, 17 minus! Snart flyttar jag! Asså jag tycker verkligen inte om när det är så kallt ute, snö funkar väl men varför kan det inte vara lite varmare ute samtidigt som det e snö ute. Längtar tills sommaren då man kan ha på sig en massa fina skor. Saknar alla mina skor med klack :( för det går inte riktigt att ha på sig sånna skor ute just nu.
Ge mig värme tack!


Kramar Becce


Godmorgon

Vaknade nyss av att mentorn från skolan smsade och skrev att vi började 8.30 på torsdag med yoga och slutade 16. Det e ju en timme senare än vad vi brukar sluta, en lång dag blir det med andra ord. Tycker att det ska bli mest jobbigt att gå upp tidigt på morgonen. Aja undra vad det blir för yoga och om det blir kul.
Sen va de ju taskigt att bli väckt på morgonen, ville ju sova.


Åh det funka ju inte att ladda upp nån bild, buhu :( 



Kramar Becce 


Allt och lite till

Jaha det var ju ett tag sen :P
 Har hunnit varit jul, nyårsafton och lovet e snart slut. Ja orkar egentligen inte skriva nått nu det får väl komma en bättre uppdatering senare idag.

Min farmor dog igår morse, fick veta det när jag kom hem på kvällen. Det var inte så kul men känner ändå att hon har det bättre nu då hon inte har varit sig själv på flera år. Inte vetat vem hon är eller vem någon annan är. Det kallar inte jag att verkligen leva.

Äh nu blev jag ju pigg på att blogga helt plötsligt :)
Kan ju börja med att skriva om julen. Den var kul och fick bra presenter

* En tröja

* En klänning

* 4 böcker

* 2 kuddar

* New Moon soundtracket

* En ansiktsmask

* En tavla

* En stor choklad ask

* 5500 kr

Har säkert glömt nått men men :P

Sedan har jag ju shoppat en hel del får lägga upp bilder på mina inköp senare.

Nyårsafton spenderades med tjejerna från klassen och några till. Var först hemma hos Milla och käkade sen drog vi till Julle och ja där hade vi det kul. Behöver inte säga så mycket mer :)


Nej nu ska jag ta och städa mitt rum lite mer det ser ju nästan fint ut igen.



Kramar Becce




RSS 2.0