11 augusti



Förstår mig inte på vissa djurägare ibland, hur kan de låta sina hundar t.ex bli så himla mkt överviktiga?? De är flera hundar på jobbet som kommit in och de e bara så tjocka! De e ju hemskt mot hunden att ge den godsaker hela tiden. En människa kan ju alltid göra ett val om den ska äta nått men så tänker inte djur. Så tänk på vad ni stoppar i era små djur de kan faktiskt göra dem sjuka.

Tycker inte om vädret just nu för under hela dagen var det ganska fint men tills att jag slutar så ösregnar det.
De va inte alls kul, så de blev till att cykla hem i regn. Kan ju säga att hela jag var dygnsur.
 Man kunde vrida ur alla mina kläder. Men de roliga var att min mascara satt så fint så och den är inte ens vattenfast :p

Ringde mamma idag och vi bokade biljett hem så är hemma igen på lördag kväll. Då är det även bara 3 dagar kvar av friheten sen börjar skolan. Vet inte riktigt va ja ska tycka om de. Saknar så klart klassen men inte lektionerna :p

Nepp ska väl ta och sova kanske eller iaf lägga sig i sängen och kolla på tv.







Kramar Becce





Godmorgon

Sitter och äter frukost nu innan jobbet, är även ganska trött. Blir väl piggare när jag cyklar till jobbet :p

Igår kom det in en katt akut som var väldigt dålig. Jag fick i uppgift att tvätta den grundligt med diskmedel och vatten. För ägaren hade använt sig av ett fästingmedel som bara var ansett för hund. Sånt är väldigt farligt att göra då fästingmedel påverkar nervsystemet. Men de värsta var att det var inte ägaren som hade gått och köpt fel fästingmedel utan de hade varit en veterinär som skrivit ut ett recept på fel medel.
Usch de va så synd om katten, den låg nästan helt stilla när jag tvättade den och spolade vatten och de brukar ju en katt inte tycka när så roligt. Den hade även kramper.
Ett så onödigt fel tycker jag men men den mådde iaf bättre senare.

Nu måste jag fortsätta göra mig klar så jag kommer i tid till jobbet, börjar 8 och slutar 17.




Kramar Becce

Det var inte okej Sj


Åkte tåg hit till Karlstad igår kväll. Mitt tåg från Sthlm gick kvart över sju och de skulle va framme kvart över tio. Men nä då. Det blir något problem med tåget framför och de blir förseningar :p Så tåget blev stillastående i över en timme. Not funny. Kom tillslut fram och då va klockan halv tolv, hehe kul när man ska upp och jobba. Fast är ju ganska van vid lite sömn ;) Men nej de va inte riktigt bra där Sj.

Tänkte bjuda på en bild på mig i mina fina arbetskläder :D
Oj va allvarlig man kan se ut då :p



Va ska man hitta på ikväll då, bor ju ensam i min fasters lägenhet :) tycker de är så skönt att bo ensam. Vill verkligen ha en egen lägenhet! men men sitter just nu i köket och kollar ut över älven. Så fint :) fast de är grått ute.

Kanske borde städa undan lite saker och samtidigt ha spotify på som vanligt ;)





Kramar Becce




I'm back

Är i Karlstad och jobbar på djurssjukhuset :) Var första dagen i dag, ganska lugnt var det så hoppas det händer lite mer i morgon.

Nu står jag i lägenheten och lagar mat så ska väl snart äta lite :p

Juste nu ska jag faktiskt börja blogga mer hade jag tänkt, får väl se hur länge de löftet håller. Höhö :D







Kramar Becce


RSS 2.0