16 mars 2010

Dansa, dansa och dansa :) Idag har man dansat, det e verkligen superkul. Skulle vilja dansa flera gånger i veckan, men hinner inte och det blir lite för dyrt med det oxå.
I alla fall så är det dansuppvisning den 23 maj (e fett nervös!) uppvisningen kommer att vara på uppsala konsert och kongress. Hoppas att det kommer att gå bra, usch va hemskt det skulle vara om man gjorde fel. Hehe blir nog verkligen till att träna hemma :P

Nej ska man försöka sova lite nu kanske, e dödstrött och vill inte vara en zombie på Akka imorgon.






Kramar Becce

Den 15 mars 2010

Idag har det varit apu dag, alltså har varit hos Lotta :) Kommer inte att vara där på jättelänge då det är blockpraktik i två veckor nästa vecka, sen lov och sen tydligen tappskokursen. Det e ju väldans tråkigt. Tycker om att vara där, ta hand om de små superstjärnorna :P
De var en ganska lugn dag i stallet idag. Lotta kom och hämtade mig oxå så jag kunde ligga i sängen fram till kvart i åtta, sånt gillar man :) Fick veta av Lotta att de kanske har ringorm i stallet, usch inte kul. Tvätta kläder får man göra.
Var ute på en liten promenad med den lilla b-ponnyn Tajpas, kunde inte hålla på med Pressen idag för han var sällskap till Snoddas. Tråkigt, har saknat busponnyn.
Slutade tidigt också så fick skjuts hem av Lotta, Milla följde med. Lotta är verkligen supersnäll :) Sen var Milla väldigt duktig på att missa bussen, fast de va ju inte hennes fel :P Nej bussar som kommer för tidigt är man inte van vid, snarare att de kommer försent.

Igår var man på stan och "shoppade" köpte bara en sak, med Milla. Hade tänkt att lägga upp de bilder vi tog men ingen blev nå bra så tror jag hoppar det :P Prövade en massa konstiga kläder, eller rättare sagt kläder som jag aldrig skulle kunna köpa. Men det är sjukt kul att pröva helt random kläder som man annars inte skulle ha på sig.


Här e en tröja från New Yorker, tyckte den va lite kul, menar vem vill inte ha en egen Edward ;)




Här kommer lite fler bilder från Barcelona.










Tillsist en väldigt dålig bild på hur mycket det snöade på måndagen. Det var inte så trevligt då.



Känner mig sjukt stressad över alla skol sakerna som jag måste fixa den här veckan, blir väl till att göra lite ikväll. Nej nu ska jag packa ihop lite saker sen åka hem till mormor så inge mer skrivande ikväll. Även fast jag är väldigt taggad på att lägga upp massa bilder på grymt snygga kläder jag har kollat på idag men imorgon kanske ;)





Kramar Becce




Borta :(

Juste måste bara få sörja lite, mitt armband som jag köpte från cocoo.se har försvunnit. Eller rättare sagt jag har tappat det. Slängde bara ner det i väskan som jag sedan hade öppen när jag sprang till bussen. Armbandet måste då ha råkat ramlat ur :( Så går det när man aldrig stänger väskan, får ju skylla mig själv. Men det är ju så tråkigt.


Mitt var svart istället för brunt.







Kramar Becce


Barcelona

Heeej ja det blir ju aldrig som jag har tänkt mig, uppdaterar ju aldrig bloggen. Men men. Nu tänkte jag i alla fall lägga upp lite bilder :)











Sen måste jag ju bara lägga upp en bild på Starbucks :)


Tänkte också sammanfatta Barcelona resan. Det var kul och mycket shopping blev det. Tycker om Barcelona, en jättetrevlig/mysig stad och skulle lätt kunna åka dit igen men det slår verkligen inte London som ligger mig kärt om hjärtat. Älskar London!

Snart kommer det bilder på mina inköp från Barcelona :)



Kramar Becce

Hej hopp :)

Sitter i den otroligt mjuka soffan i green room (vadå ironisk) Hade tänkt att göra en liten uppdatering från min Barcelona resa men jesse har mitt usb med bilderna så det får bli efter lunch :) Efter lunch måste jag köpa kaffe, e jättesugen på det. Fast helst av allt skulle jag villja att Starbucks finns här, då de har de godaste kaffet. Drack kaffe på starbucks varje dag i Barcelona :D
Nu ska jag fortsätta att läsa bloggar, har lite att läsa ikapp :P




Kramar Becce

Something you want, that you can have

Nu e man hemma och sitter i sängen, har saknat min säng. Borde packa väskan, fixa naglarna. Men de var så skönt att kunna sitta i sängen och data sig lite och kunna lyssna på spotify.

Nej imorgon åker man bort, bort från snöiga Sverige. De ska bli skönt. Hoppas det blir ganska bra väder i Barcelona, de borde ju nästan kännas som sommar där för de e ju inte minus där. Usch kommer knappt ihåg hur det känns när det är typ 10 pluss ute, de e sorgligt :P

Nej packa måste man göra nu och fixa med ipoden så man har lite ny musik :)




Kramar Becce


Trött!

Har verkligen ingen lust alls att blogga nu men Jesse tvingar mig :P Jag borde ju passa på nu när jag har internet men har ingen ork till att skriva nått.

Ska hem till Hanna idag :) och så e de ju såklart dans i kväll!

Imorgon måste jag växla pengar, fan alla mina pengar e typ slut nu. Har verkligen shoppat för mycket. Jag vill ha ett jobb! Hoppas jag får en massa sommarjobb, det skulle va trevligt.

På torsdag måste jag sova hemma eftersom vi ska åka till arlanda supertidigt, blä. Har ingen lust att vara hemma, jättebra att pappa skjutsar oss oxå...åh jag orkar inte!





Kramar Becce



RSS 2.0