Torsdag

Tänkte att det var dax med ett litet inlägg igen, var ju ett tag sen men har inte haft nån lust helt enkelt :P
Imorgon är det Valborg, kul! blir till att kolla på forsränningen, ha piknick och annat skoj :)

Nej nu håller min dator på att dö, orkar inte hämta laddaren så det får bli ett kort inlägg :P




Kramar Becce

Welcome To My Life

Tänkte att det var dax för ett litet depp inlägg då jag är på depp humör. Väldigt intressant och underhållande...
Är sjuk just nu, vet inte riktigt varför. Vaknade alldeles kallsvettig med huvudvärk och illamående. Usch!
Så sitter hemma och har trååååkigt finns inget att göra. Just därför jag är deppig men det beror nog på andra saker oxå skulle jag tro.
En kort sammanfattning av livet nu. Det suger!!










Kramar Becce

Ännu en söndag

Då var det söndag, helgen har bara försvunnit känns det som nu. Det blir en riktig slappar dag idag :P Sov till typ 12 sen packade jag väskan eller väskorna ska jag kanske säga. Gud va tungt det blev. När man gick till bussen träffar man en Milla, som man först inte ser. Var i min egna lilla värld tror jag :P och sen en Linnea vid busshållplatsen :) Så nu e man hemma igen.

Undrar om man ska lägga sig och kolla på film eller nått nu. Med täcket över sig och en massa kuddar :D



Just say no, and everything can be okay. We make our own decision





Kramar Becce

15 april

Då var det lilla talet i svenska nationella överstökat. Det gick väl helt okej tror jag :P Nu tar man det lugnt i green room och gör ingenting...


Kramar Becce

Zombie style today

Godmorgon eller är det för tidigt för att säga det :P sitter just nu i sägen och skriver ett tal tills idag, lyckat där asså! Har sovit i ca 3 timmar, känns ju jättebra kommer inte alls typ att somna i skolan. Jag var redan trött dagen innan så det här hjälper inte precis. Nej ska man ta och fortsätta med sitt lilla tal då, kände bara att jag behövde ta en paus från det dumma talet. Som jag hatar! nej blääää på det och usch vad jag kommer vara trött. Just nu är det lugnt men det kommer väl...lär nog vara lite flum idag som jag blir när jag är övertrött.

Kände att jag behövde muntras upp så lägger upp ett par bilder på skor som är lite fina. Alla skor är ifrån Scorett :D

        

         




Kramar Becce


I don't care

Kan bli så sur på vissa personer eller en viss person, i de här fallet. Jag lever fortfarande mitt liv, ingen kan leva det åt mig. Ingen kan veta hur jag upplever mitt liv och de saker som jag gör utom mig själv. Men då är jag tydligen självisk. Men jag orkar faktiskt inte bry mig vad du tycker, and that's life.  


Something...

Sådär då var maten färdiglagad nu måste man bara äta av den också :P Sen blir det till att skriva ett tal tills imorgon, hmm inte kul...

Hade sitsträning på Säva idag, det är väl nyttigt och så men skulle hellre ha haft dressyr. Men oj vad jag har ont i hela kroppen nu. Typ träningsvärk efter dansen igår och de blev ju inte bättre när man skulle sitta i balanssits och så.

Fick veta idag att jag ska få vara med och rida på clinic för Maria Gretzer på Akka den 3 maj som skolan har anordnat, nervöst men gud vad kul det ska bli. Ser fram emot det :)

Har även pratat med min faster om sommarjobb, så det blir två veckor i sommar. Super! Sen hade hon en kontakt till ett galoppstall som jag ska höra av mig till för att kanske jobba där också. Det skulle vara jättebra då jag vill jobba så mkt som möjligt i sommar och samtidigt vill jag verkligen lära mig mer om galoppsporten. Men får väl se hur det blir.




Kramar Becce


13 april 2010

Igår började skolan och då körde tappskokursen igång ute på Akka. En väldigt rolig kurs där man får lära sig att slå på en tappsko och hur man tar av den. Vi fick ju såklart inte öva på riktiga hästar utan de var avhuggna hästben som gällde. Kändes väldigt trevligt...eller inte men de var inte så farligt när man väl börjat.


En fin bild på benen :P







Hehe man kan ha lite kul :D


Nu e det verkligen dax för mig att börja skriva på min historia uppsats igen...tråååkigt



Kramar Becce


10 april

Igår vart de en liten shoppingrunda på stan med Milla :) Köpte inte så mkt då man måste spara pengarna. Men det blev en klänning (såklart) och en bh, en freebra som inte har några band. Perfekt till klänning som visar ryggen :)


Min fast i en annan färg, min är blå :) Den är från Bikbok för bara 199kr, tyckte jag var super billigt och bra.

Och sen har vi en bild på bh:n. Köptes på kungs bh:n för 299kr, perfa.





Kramar Becce


Tjoohoo

Nyss hemkommen och vädret är ju fantastisk, inte alls ironisk. Menar hallå, vart är solen?!
Ska ta och uppdatera mig lite genom att läsa lite bloggar sen ska man väl försöka göra lite skolarbete. Oj vilken rolig dag...




Kramar Becce

6 april 2010

Då var biljetterna ner till Göteborg bokade och boendet. Sen ska Manda boka biljetterna till Pier Pressure :) Det blev inte så dyrt, allt kommer typ att gå på 1700 kr eller nått sånt. De kommer att bli så himla kul, längtar som bara den och de de ju typ bara 75 dagar kvar!

 Måste verkligen börja planera min sommar. Så nu har jag ett till spikat datum då jag kommer vara borta. Har ju ridlägret oxå men kommer inte ihåg när det var, hmm måste nog kolla upp de. Imorgon ska jag prata med min faster om jobb i sommar. Tycker om att jobba på hennes jobb, smådjurssjukhuset i Karlstad :)



Imorgon ska jag nog vara en duktig flicka och ut och springa med jättehög musik i öronen på morgonen om de e bra väder. Saknar att springa då det är så härligt, man känner sig fri.





Kramar Becce



Pier Pressure

Juste glömde ju att skriva att jag bara måste gå på denna festival i sommar med den skönaste Manda. Orsak, Paramore kommer vara där!! Fan va kul de skulle va, måste köpa biljett och sen typ tågbiljett och boende. Men åh vad jag vill att de ska bli sommar :)




Kramar Becce

Att göra eller icke göra

De va ett tag sen känns det som. Är hemma just nu, Milla har dragit hem för ett tag sen. Hade tjockis kväll igår med film och chips, de va ju trevlans  :)

Ibland gör man saker som inte är bra för en, saker som man senare alltid ångrar. Saker som verkligen kan förstöra för en. Hatar när det händer...



Kramar Becce

RSS 2.0