Söndag

Sitter hemma hos Milla just nu. Tror vi ska äta glass och hallon snart :) Idag så blir de en segdag med inte mycket på schemat. Gårdagen var iaf jättekul!!

Juste om en vecka är jag i Barcelona :D Åker ju på fredag, längtar!


Kramar Becce

24 Februari 2010

Var ett tag sen man skrev nått :p
Men just nu så bor jag inte hemma så det är lite svårt med internet...Snart ska man i väg och rida på Säva. De ve ett tag sen man var där känns det som, hoppas man får en bra totto :)

I helgen blev det shopping. En jacka från MQ som jag älskar, kan det inte bli lite varmare så man kan använda den! Grymt snygg e den iaf. Köpte ett skärp, en mössa, ett nit/läder armand, hårsoddar, smink. Ja de va väl allt tror jag. Vill lägga upp bilder men får väl ta de nån annan gång.

Nej dax att byta om nu!



Kramar Becce

hmm...

Det var väl varit en ganska konstig helg typ. Det blev mkt gående med tunga väskor typ hit och dit.
Nej har ingen alls lust att blogg just nu, tar det nån annan gång...





Kramar Becce

Panik!!!

Seriöst nu har jag panik! Ska på fest ikväll och då skulle man ha på sig en ansiktsmask. Så jag beställde en ju, men den har inte kommit så mamma ringde till dem och de sa att den var restad från leverantören. Fy fan va sur jag blev, de borde ju ha stått på sidan där man köpte den ifrån. Så jävla dålig stil! Vette fan vad jag ska göra nu, åh va arg jag e!


Inga kramar här inte // Becce


Designade äpplen

Såg de här äpplena i dag på Ica maxi. Lite onödigt men ändå gulligt :)






Kramar Becce


9/2 -10

Sitter i green room och ska plugga lite till svenska provet som vi har senare idag :(

När jag var i stallet i söndags så frågade Simone om jag var intresserad av att rida Ture ibland. Hon skulle behöva lite hjälp så på torsdag ska jag dit och rida honom och se hur det fungerar :) ska bli kul.

Idag blir det till att träffa Hanna, sen dans ikväll :)




Kramar Becce 

Hmm...Rubrik??

Jag har fixat en mask att ha på mig på 18-års festen nästa vecka, stolt :) kanske inte precis hemmagjord men den e fiiiin :P Tänker inte lägga upp en bild på den för då förstör man ju överraskningen för de andra.

Idag på matten höll jag på att somna, kände hur ögonlocken gled ihop. Haha inte bra! Så gick och jobbade matte hos Lena istället, det gick mycket bättre. Var även kvar ett tag i skolan och jobbade lite matte, fick hjälp av lilla mentorn :)
 
Sen frågade Milla om jag ville följa med till nån hästaffär. Så drog hem till Milla och kom hem till henne innan hon var där, tur att hennes bror var hemma så man slapp sitta i trapphuset. Sen till granngården och hööks. Milla shoppade, inte ja :)
 Och min mobil dog på eftermiddan eller ja den vart urladdad, gu va man känner sig naken när den inte funkar. Man är ju helt klart beroende av sin mobil. Så det vart till att gå hem från bussen, kunde ju inte ringa och be snällt att bli hämtad :P



Kramar Becce

Skoooola

Har inte så mycket att skriva om just nu. Sitter och har rast :) Har ingen lust att jobba på lektionen "suck"



Kramar Becce

Halsband!

Sitter och kollar runt på lite smycken, mest halsband just nu för det måste införskaffas :)
Här är några från Cocoo.se






Tycker att dessa halsband skulle passa mig då jag inte använder klocka och med dem så har jag klockan runt halsen.

Nu ska man ta en ipren och sen försöka sova så att man är frisk imorgon, har inte tid att vara sjuk.





Kramar Becce



3 februari 2010

Vart inge akka idag eller ridning på Säva, så blir det om man har feber :(



Kramar Becce

Long time

Ska dansa ikväll, ska bli så kul :) Är nått jag verkligen längtar till.
Juste hade ju tänkt att köpa en tröja från Åhléns idag men så fanns den inte i min storlek, buhu :(va ledsen jag blev, var ju så inställd på att köpa den.

Matten i skolan går skit just nu, får inte in vad matteläraren säger. Sitter bara och stirrar rakt fram utan att göra ett piss, det suger ju. Gör också allt för att slippa räkna, inte bra. Skulle vara duktig och vara kvar i skolan idag för att jobba på lite men det blev ju lyckat :P Inte så mkt gjort där inte.





Kramar Becce





RSS 2.0