Julafton :)

GOD JUL!!!

Hoppas alla får en riktigt god jul och en massa julklappar :)






Kram Becce


Bilder

Här kommer lite bilder från shoppingturen i måndags. Blev bara två köp till mig. Resten är saker jag vill ha :)


En tröja från vero moda.




Och en klänning även den från Vero moda



Jag vill ha dessa två väskor, var så grymt längesen som jag köpte en ny väska. Efter jul blir nog någon av dem min. Båda väskorna är ifrån Bianco.

      

Hittade ett på skor på Bianco som var snygga men skulle vilja att de hade lite mera klack då jag älskar klackskor. Det är de bruna på bilden, de var även vinterfodrade och ett par sånna skor skulle jag behöva ha då alla mina skor inte är så varma.




Just nu är jag helt besatt i svartvita tavlor, vill ha en vägg i mitt rum full av svartvita tavlor. Det e ju så snyggt. Hittade några fina inne på HouseHold.

      

Tyckte att denna tavla var lite rolig :P




Sen måste man ju få ha lite kul när man e ute och shoppar.







Kram Becce







Rubrik=ingen

Jaha snart e det julafton och nu vill pappa ta in granen men jag vill nog äta frukost först. Har massa saker att göra idag så det är väl lika bra att sätta igång.

Var inne och kollade på Linneas blogg, såg att hon hade ny bloggdesign från denna sida så jag passade på att ta en ny design därifrån oxå.


Kram Becce


Present?

Sitter hemma hos Milla nu och försöker att fixa Lottas julklapp, går väl inte så bra. Blir en paus i presentfixande för Milla kom på att hon måste ge kaninerna vatten :P

Nu e alla julklappar inköpta och har även shoppat lite till mig själv, lägger upp bilder sen. Var så duktig och fotade hela dagen under shoppingturen.



Åh vad mitt hår ser annorlunda ut än vad dedt gör nu, så rött nu e de ju svart. E lite sugen på att färga om mitt hår igen. Blir verkligen beroende när man väl börjat färga håret. Får väl se vad jag gör kanske bara färgar det svart igen då man börjar få utväxt.


kram Becce

Sova sova sova :)

Har vart en super seg dag som bara försvunnit. Sov länge till 13.30 och gud vad skönt det var känner mig väldigt mycket bättre och snart är det en ny dag.
 


Då blir det shopping! Julklapps inhandling, fattar inte varför det alltid blir att jag köper julklapparna så nära julafton jag menar jag börjar ju alltid tänka på att köpa julklapparna typ en månad innan så varför blir det såhär. Måste även köpa lite kläder till mig själv har ju typ inga känns det som.


Kram Becce

Lov

Då var det lov, har inte riktigt fattat det än men men.
Hade ju avslutning på Akka med julshowen i fredags, det gick väldans bra även om det var sjukt stressigt ibland. Jag var typ funktionär hela tiden skulle inte anstränga mig men det gjorde jag iallafall :) Hade ju med den lilla söta Pressen och han var så duktig så.




På kvällen blev det "lilla julafton" med Milla och Hanna. Fick ett super fint halsband av Hanna som hon har gjort själv. Så duktig hon är :) Lägger upp en blid på den sen. Av Milla ska jag få ett armband från cocoo.se men jag måste maila dit och fråga om man kan få ett armband i mindre storlek. Prövade Hannas armband och det var för stort :( men det går nog att fixa.
Jag och Milla var helt däckade på kvällen medan Hanna var pigg som vanligt och sen skulle vi ju göra kola, kan bara säga att den blev totalt jäkla misslyckad...microkola funkar inte att göra på spisen eller??? nej.

Åh juste jag fick julklapp av Lotta (Hon som äger Pressen och där jag har APU) typ ett halv kg godis och choklad. Hon är ju bara världens snällaste :)
Ska vara där på lovet och rida lilla gull ponnyn Esse och köra Pressen.




Kram Becce

Hänga en tavla runt halsen nästa

Orkar inte vara sjuk längre, fan va det suger. Måste verkligen känna mig bättre imorgon då det är julshow på Akka som min klass håller i.
Usch vilken hemsk dag det har vart idag. Har nu helt tappat rösten kan bara viska lite så har fått skriva ner det jag har velat säga. väldigt jobbigt! Mådde som sagt skit så pratade med mamma och hon sa åt mig att komma till hennes jobb och sen gå till närakuten. Där tog dem blodprov och halsprov. De kom fram till att jag hade nått virus och att jag skulle vila. Men jag har inte tid till det är så sjukt stressad inför julshowen imorgon. Sen gick vi tillbaka till mammas jobb där doktorn där fick lyssna på mina lungor, han skrev även ut hostmedicin till mig. Välbehövligt kan jag bara säga, hostar ju hela tiden. Sedan tillbaka till skolan för att hämta lite grejer och vänta på bussen hem.
Ville verkligen åka till Akka idag och ha repetition med resten av klassen men det var väl bättre att åka hem och försöka bli bättre. Blev inge Pressen ikväll heller får åka dit imorgon på morgonen med Milla och göra våran shettis fin till showen :)
Skriver så lite om det jag vill skriva om men har verkligen inte varit pigg för det :(
Nej nu blir det till att packa en massa saker.


Kram Becce

Gå i ide

Det är snö ute, massa vit kall blöt snö på marken. Och det snöar ännu mera. Usch!
Det positiva är att jag nästan är frisk nu så skola ska det bli. 
Oj kanske dax att skynda sig lite vill ju inte missa bussen, hehe eller kanske de om det ska fortsätta snöa...


Kram Becce

Smärtstillande någon

Har tagit vaccin mot svininfluensan och nu har jag grymt ont i armen känner mig annars helt prima förutom att jag är trött. Har bara sovit ca 9 timmar på två nätter, usch inatt måste jag sova. Det blir ju julbak med underbara människor imorgon då måste man va pigg och glad






Nej ska käka midda nu som jag lagat själv. Så duktig man e :)



Kramar Becca

Shopping?

Sitter och kollar på Cocoo.se . Finns så snygga smycken där, vill ha allihopa! Har varit på jakt efter ett fint och ganska neutralt läderarmband och har hittat några jag vill ha.










Så Milla vi måste beställa nu!

Åh jag är så grymt shoppingsugen, vet att jag borde köpa julklappar men jag vet ju inte vad jag ska köpa. De är mycket lättare att shoppa till sig själv och roligare.
Fick ju 1000 kr för att jag hjälpte till att måla om ett kök så funderar på om jag ska spara eller kanske köpa nått till mig för pengarna. Hmm får väl se va jag gör.

Kram Becce










Älska inredning

Okej dagen har spenderats med att sova länge, behövde det verkligen. Sen kom dock syrran och väckte mig, mindre kul men men behövde väl kanske gå upp.
Mamma föreslog sedan att vi skulle åka och kolla på nån julstjärna åt mig. Vill ha en med fot att stå i fönstret :)
Så vi åkte till Chilli där vi köpte en sängbords lampa till mig. Jag har kommit på att jag verkligen älskar inredning då jag bara ville ha alla fina saker inne på Chilli. På min önskelista finns massa inredningsgrejer med. Särskilt svartvita tavlor med stadsmotiv. De e så snyggt!
Aja hittade i alla fall en julstjärna tillslut och fick även två par ridhandskar av mamma. Så snällt av henne :)
Hade ju tänkt att städa lite idag, mitt rum ser för jävligt ut men vi får väl se om det blir nått av med det :P annars tycker jag att mitt rum är underbart (när det är välstädat) min garderob är nått av de bästa jag har. Vart skulle jag annars ha alla mina kläder lixsom :-)
Nej städning blir det nog nu med hjälp av Paramores underbara skiva Brand new eyes.

Kramar Becce


Okay I'm in the blog world now

Mitt första blogg inlägg, hihi va kul :)
Vad ska jag blogga om det finns ju en hel del bloggar att läsa nu men min blogg kommer väl att handla om MIG :P HAHA nej inte bara såklart utan ganska mycket om kläder. Vilket jag älskar :D
Kläder och skor är något jag älskar. Så det är väl det jag kommer att skriva om.
En till stor del av mitt liv handlar om hästar, vad skulle man ta sig till utan hästar. Inget liv jag någonsin skulle vilja ha då hästar gör mig hel. De är ibland de enda man kan lita på att ha kvar i sitt liv.
Aja nu ska jag läsa "lord of the flies" som är läxa till imorgon. Usch vad jag hatar denna bok, finns inget som är bra med den men har bara ett kapitel kvar så de är ju bra :)


Kramar Becce


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0